Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Originalet var väsentligen längre, men blev utloggad innan det han sparas ... *suck*


Umbärliga ögonblick

 

Ibland
känns livet
som en grekisk tragedi

i modern tappning
utan någon som helst
förmildrande överlappning ...




Fri vers av Peter Stjerngrim VIP
Läst 436 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-07-19 00:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP