Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
i himlen har du vänner och får va ifred. ditt egenbyggda helvete vill du inte visa någon men nån mobbande demon från yttre helvetet har alltid tråkigt


Livet för dummies 37


spänningsscen och jag åker svartsynt kamera
det kubmetade pianot söker den bruna noten
på fobiskt torg vill mig klaustrot defenestrera
varken tatt av politik eller tro men läser idioten

jag är vittne till en karaktär och det var jag som dog
när den första defameringen briserade var han irl
jag har en bowiekniv och personligt gräs i porrskog
själens stoppvapen är i dhyana, åk du fegiskarusell

unga dam hör på för allas vårt mysterie vid midnatt
du får tända en, vi skapar miljarder med otal liv i bot
de ska visa oss kontrollens gräns, i din takt till den sinat
kör du upp en till i fittan osläckt får jag sätta ner en fot

han slog mig inte, det fanns inga varningar, inga fällor
son av amber genom överdos skuggade mitt brigadoon
du får följare med till himlen men i sutur inga bjällror
jag trodde ingen annan kunde se mitt, jag var stark i tron

vad är ett utomvärldsligt mord när du kan gå på balen
oberon väntade på sin chans, alla tittade bort så länge
men han har gått och titania gav puck chans på pokalen
det var en dröm, ett illusoriskt läge, döm ni mig så länge




Fri vers (Fri form) av Joakim P Udd
Läst 128 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-01-03 15:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Joakim P Udd
Joakim P Udd