Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlekens språk

Jag säger det i ord.
Jag säger det i handling.
Jag säger det med mina ögon.

Din blick tränger in i mig,
långsamt.
Bestämt.
Allt sker på dina villkor.
Efteråt är det kanske över.




Fri vers (Fri form) av Frittjoffs
Läst 118 gånger
Publicerad 2021-01-03 19:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Frittjoffs
Frittjoffs