Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Mirakelmedicin


En kram med ett leende

En kram med ett leende, jag gillar dig som vän,
dagens varma möte och vad händer sen.

Värmen sprids under dagen,
känns bra ända ner i magen.

Kanske är det mirakelmedicin för dagens press,
närhet behövs för att motverka stress.

Många går med ett pansar som skydd i arbetet,
rusar runt med distans, inget förstår, inget vet.

Ett leende, en kram, en blick som värmer ger dagens kick,
energi, kraft, som både du och jag nu fick.

JS Örjan




Fri vers av Örjan Noreheim
Läst 58 gånger
Publicerad 2021-01-03 22:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Örjan Noreheim
Örjan Noreheim