Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Var jag vaken

Sömngrus.
Stack vasst och spetsigt i min ögonvrå.

Svullna ögon.
Hindrade mig från att se klart.

Huvudvärk.
Fick mig att länge tveka inför att sakta hälla kroppen över sängkanten.

Stående position.
Tungt, tungt var det att förflytta sig uppåt. Framåt.

Jag kände mig mer naken än naken.
För naken.

Vatten spolade av den obekväma nakenheten.
Kläder var trygghet nu.

En rustning.




Fri vers (Fri form) av Frittjoffs
Läst 121 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-01-04 13:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Frittjoffs
Frittjoffs