Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Orden berör


Varför Corona

En tyst känsla av att bara vara,
känna tid stilla utan att någon svara.
Varför..
Se tankar, känna av dagen,
vända och vrida på ord tagen.
Varför...
Solen lämnar plats för kväll,
ensam omtanke vara snäll.
Varför...
Orden berör och visar diktens glöd,
rim används som första förband med ordets stöd.
Varför...
Att våga våga bry sig om andra,
kamrater nära vänner stöd varandra.
Därför...
JS Örjan




Fri vers av Örjan Noreheim
Läst 92 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-01-04 20:12



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Det må jag säga var dikt med sikt på det av vikt! Solskenet njuter hoppfull poesi i solidariskt ljus!
2021-01-04
  > Nästa text
< Föregående

Örjan Noreheim
Örjan Noreheim