Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nu snitslar vi om

Idag tog julen slut
idag åkte granen ut.
Julsakerna plockats ner
nu ser man dem inte mer.

Nu blickar vi fram mot nya året
och lägger nya snitslar till spåret.
Nya vägar som inte bär till Rom,
där livet får slå ut i full blom.

Att hitta det alternativa sättet att leva,
för det kanske en o annan bäva,
men jag sätter kurs med fart och fläng,
om du kan och vill, så med mig häng.











Bunden vers (Rim) av angela Täubert fd Jansson VIP
Läst 118 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2021-01-05 17:51



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Hängt gärna med! Snyggt format avslut på julen! Nu får vi hoppas hjulen rullar i detta nya 2021...
2021-01-06

  morgonstjärna VIP
bra nu är det snart tjugonda knut
varför så mycket knot
på sorgerna ser vi ett slut
ljusare tider går vi mot


2021-01-05
  > Nästa text
< Föregående

angela Täubert fd Jansson
angela Täubert fd Jansson VIP