Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Efterdyning i gränslandet mellan stundande dagning och övergående gryning ...


Vågstycke


Låtom oss vara överens
om att våra vågor
kanske ej befinna sig på samma frekvens

men om vi ger det en chans
kan även det stormigaste hav
med tiden
komma i balans
med den njutbara sinnesfriden




Fri vers av Peter Stjerngrim VIP
Läst 474 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-07-19 05:52



Bookmark and Share


    M
Visst är det så. Jag beskrev en man som havet en gång. med brusande vågor och ibland så spegelblan att man bara fick lust att hoppa i
2007-02-08

    fina
så vacker...kram
2006-07-22
  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP