Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Le och skratta


Tiden

Tiden som försvann,
ögonblicket i detta nuet fann.

Ser tid, ser dag, ser livet flyta,
ingen kan denna tidsaxel bryta.

Sekunder blir till år,
välkommen sommar, höst, vinter och vår.

Livets glädje, passion och lycka,
dygnets 24 timmar kommer att smycka.

Ser mig själv skratta,
försöker det enkla svåra fatta.

Tiden känns inte stå stilla,
läs mina enkla rader gilla.
JS Örjan




Fri vers av Örjan Noreheim
Läst 79 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-01-07 21:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Örjan Noreheim
Örjan Noreheim