Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
det är en man, duh


pappers docka


jag är jacks objektifiering
tre gånger åtta i evigheten
savannens man, olegering
skamlös måtta, avig het en

du mötte mig nära, toppen
vid min peripeti, zenitisk
ballerinan kom med kroppen
mezzo forte, massan kritisk






Fri vers (Fri form) av Joakim P Udd
Läst 153 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-01-10 01:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Joakim P Udd
Joakim P Udd