Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

livs annons

Även om alla tankar och röster i huvudet är emot mig så har jag min hälsa och är inte i någon riskzon. Måste ta vara på mig själv själv
Det innebär att aldrig ta droger igen och röra på mig så mycket jag orkar



kämpa kämpa kämpa




Fri vers (Fri form) av Charles Abrams
Läst 109 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2021-01-12 17:25



Bookmark and Share


  Joakim P Udd
livet är vad du kan komma undan med - motivational clam man
2021-01-24

  Madrugador
En helt awesome titel :)
2021-01-12
  > Nästa text
< Föregående

Charles Abrams
Charles Abrams