Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Minnen av en storartad sorg 3


Byt ljuset mot längtan i saknad, njut bitterljuvt i mörker

ett ljus som slocknar

långsamt, lyser svagare

fjärran är havet




Bunden vers av Horace
Läst 103 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2021-01-31 08:27



Bookmark and Share


  Nanna X
Vackra och tunga haikus. Kanske ska dom läsas som en svit?
2021-01-31
  > Nästa text
< Föregående

Horace
Horace