Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

FÖRLÅT

Så svårt det är att säga
ett så mäktigt litet ord.
Men så enkelt att frånsäga
sig skuld med fler glåpord.
Förneka ansvar eller väja
när skadan väl är gjord.

Vad är det som får vissa
att vilja skada med uppsåt.
Som sig själva vet att hissa
när de försatt någon i gråt.
Det tjänar inget till att gissa
men aldrig säger de förlåt.




Bunden vers (Rim) av Camilla Heinonen VIP
Läst 97 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2021-01-14 09:34



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
har med tiden lärt att människor är så olika en del lättar bördan med gråt
andra bär bördor i år fastän de fäller tårar
och det kan vara svårt att förstå
2021-01-15
  > Nästa text
< Föregående

Camilla Heinonen
Camilla Heinonen VIP