Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Poesins påtår


Älska glömma förlåta

Älska glömma och förlåta, tre ord så granna,
känner orden denna godhet hos mig få stanna.

Möten varma med möten nära,
vi har så mycket att tillsammans lära.

Spegeln berättar sin historia, hur allt sett ut,
glömma förlåta med ovänskap ett avslut.

Gammal visdom av lärd och nyvunnen klok,
enkelt rakt läst i min egen diktbok.

Varför fel när livet kan bli rätt,
tillsammans rätt riktning allting blir så lätt.

Denna dag fylld med poesins påtår,
läst min egen dikt som jag nu förstår.
Älska, glömma och förlåta.....
JS Örjan




Fri vers av Örjan Noreheim
Läst 293 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2021-01-14 15:26



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Självgodheten är ett gissel.
2022-11-04
  > Nästa text
< Föregående

Örjan Noreheim
Örjan Noreheim