Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
kommer inte åt stavkontroll för tillfället. fan också.


Imperierna rasar

och nationerna har
slutligen förtjänat
sin frihet
från Imperierna


men medans imperierna rasat
i sina gamla nationsformer
så har kapitalet födt
nya ondskfulla hegomier


Carlsberg och Clearchannel
Heinken och Nestlé
listan är lång
för lång


Så en dag
får vi hoppas
att alla imperierna rasar
och ordet är frihet




Fri vers av virre
Läst 794 gånger
Publicerad 2006-07-19 15:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

virre