Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vilse

Så vandrar jag på stigen
som jag vandrat på många gånger förr
Och så kommer jag fram till floden
Där jag finner min inre frid
Jag tittar bort mot bergen
Och hoppas på att få se något mer
Så vandrar jag mot staden
Och ser alla små ljus
Natten är här nu och nästan alla sover
Jag vandrar på gator tills det blir ljust
Jag är trött och långt ifrån mitt hem
Så somnar jag till mitt bland molnen
Och så flyger jag iväg
Jag är en röd fågel som hamnat lite vilse i tiden
Jag är en röd fågel som hamnat lite vilse i tiden




Fri vers (Fri form) av Frajberg VIP
Läst 105 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-01-15 17:35



Bookmark and Share


  Frajberg VIP
Dikten finns även tonsatt under namnet PLinteous - Vilse.


2021-01-15
  > Nästa text
< Föregående

Frajberg
Frajberg VIP