Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


I hennes trädgård

 

Av kärlek

 rundaste mjukhet skymtas

under äppelträdets ståtliga grenar

liten skälvande rosenknopp fuktas

smekt av fjärilens skira vinge

njuter åtråns ljuvlighet

 av kärlek

 

 




Fri vers (Fri form) av Alysse VIP
Läst 107 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2021-01-16 23:48



Bookmark and Share


  Blomma-Stjärna VIP
snyggt skriven
erotisk poesi
skriven i form av en oval
(eller vulva)
2021-05-30

    Peter Söderqvist
Erotisk spänning här.
Snyggt.
2021-02-26

  Lars Hedlin
UNDERBART! :)
2021-01-18

  Klint
mumma :)
2021-01-17

  Nils-Robert
En dikt som går direkt till hjärtat. Vacker bild, vacker text. Bara att njuta.
2021-01-17
  > Nästa text
< Föregående

Alysse
Alysse VIP