Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vildhjärta.

Att aldrig känna sig hemma
Alltid längta bort
Ingen ro eller vila
Ett oroshjärta är jag
Alltid en saknad
En evig rastlös själ
En sån som aldrig
Orkar leva och aldrig vill dö
Fastfrusen i den eviga polarisen
Kall och trött, ensam i min själ
Ni tror ni vet
Men sanningen är värre än ni kan se
Ingen vet
Mitt hjärtas hemlighet
Men i sanning och hederskod
Det finns en längtan,
En evighetens saknad efter hon
Mitt hjärtas hjärter dam.




Fri vers (Fri form) av Nicke Pistol VIP
Läst 62 gånger
Publicerad 2021-01-18 14:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nicke Pistol
Nicke Pistol VIP