Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hur har detta att göra med kvant, din fjant?


Är det icke förmätet
att producera konklusioner
om den visibla rymdens manifestation
utifrån enskildas uppfattning allena

[likt substitut
för ett annorledes dristande
om tankars och tingestars
existens samt förgänglighet]

då likaledes konsekvenser
av subjektivt betraktande
av epokers varaktighet
endast materialiseras för
den vars sinnen samt föreställningar
ej influerar resultatet av detsamma?




Övriga genrer av alfa VIP
Läst 277 gånger
Publicerad 2006-07-19 18:59



Bookmark and Share


  Daniel_78 VIP
rubriken är klockren och texten är också ganska underhållande
är det en c uppsats måntro ;)
2006-07-21
  > Nästa text
< Föregående

alfa
alfa VIP

Mina favoriter
brus
Lupus
är det hos norén