Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Som uppväckt och uppstånden, så upplyst och upplyft


om ljuset du ber

att lyfta dig upp igen

det ljuset du får




Bunden vers av Horace
Läst 84 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2021-01-25 21:17



Bookmark and Share


  karenina VIP
Så ödmjukt och emottagande
2021-01-26

  Väsensskild
”Be så ska du få”
Tack för ljuset!
2021-01-25
  > Nästa text
< Föregående

Horace
Horace