Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om dödslängtan.


Vill inte vara psykopat.

Tack
Men nej tack.
Jag ska inget ha
Inte heller idag.
Vill inte vara ohövlig
Men du är inte önskad här.
Mitt liv idag
Är så mycket bättre utan din närvaro.

Jag har gjort mitt sista drag
Tagit ett beslut.
Detta är min nominering
Och mitt eget val.
Igår är numera ett minne
Idag är livets start.
Du styrde min tillvaro
Nu tillåts du inte här.

Jag välkomnar nya dagar
Hyllar livets stora mysterium.
Vill inte längre tveka
Vill bara andas och förbli fri.
Och de stunder jag faller av igen
Ska jag hoppa upp i sadeln.
För i gropiga vägar
Finns risken alltid kvar.

Ja jag är uppe på fötter igen
Vet att starten är skakig.
Men livet är ingen vattensäker vandring
Inget att ta för givet.
Tid att fria det glömda
Tömma minnesbanken på oönskad dåtid.
Dags att göra plats
På allt nytt som ska födas.

Farväl.

Och välkommen!





Fri vers (Fri form) av Nicke Pistol VIP
Läst 142 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-01-20 15:14



Bookmark and Share


  Nicke Pistol VIP
Jag är bipolär Larz, så för mig är det ett övergripande benämningsnamn bara. I övrigt, som med all konst, så är det upp till betraktarens tolkning. Allt gott till dig.
2021-01-21

  Larz Gustafsson VIP
Definiera begreppet psykopat - utan att konsultera Google.
2021-01-20

  SatansSon VIP
rätt. nuet är det som gäller.
2021-01-20
  > Nästa text
< Föregående

Nicke Pistol
Nicke Pistol VIP