Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Avdunstade fjärilar

Jag älskar inte längre din doft
Blandningen av garage, cigarettrök och man
Den behöver jag inte längre

Men den känns trygg, trots att ditt största 
problem alltid var att du inte kunde ge mig
någon trygghet

Du ser på mig med dina kraftigt inramade 
bruna ögon, men mina ben viker sig inte
Jag kan vända bort blicken utan att le,
utan ilska, helt utan problem 

Du behöver inte mig heller, det har du aldrig 
gjort
Trots att dina armar runt min kropp talar för
något helt annat

Vi behöver varken ses eller prata men när vi
gör det tillåter du min själ att gråta ut i 
tystnad

Och du kysser mina axlar i sömnen




Fri vers av Assia VIP
Läst 107 gånger
Publicerad 2021-01-20 20:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Assia
Assia VIP