Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

TULPANER


Känslan så overklig. Hon nyper sig i armen. Rycker till. Det gör ont!
Hon drömmer inte. Magen vrider sig i kramp. Ett leende på hennes läppar. Det var längesedan.
Mannen hon i smyg spanat på. Framför henne. Livslevande! Han pratar med henne. Hon stryker sina fuktiga händer mot byxbenen. Med rodnande kinder tar hon emot blombuketten. Tulpaner!
Hur kan han veta att det är hennes favoritblommor?
Hon dejtar igen. Det trodde hon aldrig. Då efter den tragiska olyckan var hennes känslor förlamade. Hon grät till frukost, lunch och middag.
Tårarna tog aldrig slut!

Hennes dröm är nu sann.
Till slut.




Prosa (100-ordare) av Susen VIP
Läst 153 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2021-01-22 13:48



Bookmark and Share


  Sparvögat VIP
En dröm som blir sann efter en tids mörker, så fint...
2021-01-23

  Elinor Sörensson VIP
Aldrig för sent eller omöjligt
för kärlek.
Det skildrar du bra här.
2021-01-22

    Lena Staaf VIP
Fint att läsa,om en dröm som går i uppfyllelse!
2021-01-22
  > Nästa text
< Föregående

Susen
Susen VIP