Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Väntan.

Jag ger dig all tid i världen.
Det är ditt att förvalta.
Jag försvinner inte.
Du vet jag finns här.
I själen är jag framme.
Mitt resmål är nått.
Jag behöver inget mera.
Mitt hjärta har funnit ro.

Jag ger dig min tillåtelse.
Att göra ditt hjärtas val.
Att smula sönder mig totalt.
Eller ta mig i din famn.
När själar möts.
Smälter in i varandra.
När ödets makt pulveriserar.
All rädsla, alla orosmoln.

Du har lagat mitt brustna hjärta.
Låt mig laga ditt.




Fri vers (Fri form) av Nicke Pistol VIP
Läst 59 gånger
Publicerad 2021-01-23 06:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nicke Pistol
Nicke Pistol VIP