Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ibland fattas det ord och meningar som inte vill infinna sig, men det beror väl på att vi har olika förmågor?


Jag önskar jag kunde

Jag önskar jag kunde skriva något riktigt vackert och romantiskt,
om bultande hjärtan, om rödaste skimmer och fallande tårar,
men i mitt huvud finns inga sådana ord, det är tomt i den lådan.

Ja det är tomt, och har varit det så länge att det samlats stora
tussar av glömska där. Jag önskar ibland att jag kunde dra ut den,
och blåsa rent och stoppa in några vackra och fascinerande ord.

Men jag finner dem inte, ibland kan de glimma till, fara genom
luften, men jag hinner aldrig fånga dem, de är för snabba och
upplöses snabbt i tomma intet, som rök framför mina ögon.

Är det mig det är fel på, är jag för långsam eller är min syn
avtrubbad, har jag en "död vinkel" jag kan helt enkelt inte
se och behöver en "blindfärgsskärm" för att hinna upptäcka.

Att kunna romantisera och se det ljusa och vackra i livet
är något jag faktiskt kan, men jag kan fasen inte skriva ner
det med de tjusiga vackra orden, de finns bara inte just nu.

Nåväl jag böjer mig för den biten och uppskattar till fullo alla
er som kan skriva och teckna ner alla dessa fantastiska och
underbara ord om kärlek och romantik, fortsätt att göra så.

Det är härligt att vi alla är så olika i våra sätt att uttrycka oss
och vi kan ge varandra stöd och glädje med de olika förmågor
vi besitter. Jag är jag och du är du, och tur är väl det!




Fri vers (Fri form) av angela Täubert fd Jansson VIP
Läst 118 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-01-23 10:49



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
somrig skulle vara som dig,
2021-01-27

  Solstrale VIP
Du skriver alltid bra och alltid rätt, oberoende av betraktarens öga, för du skriver som det är utan krusiduller vilket är också ett sätt att ta sig an världen på, det finns och ska finnas, för alla är vi olika och behöver referenser av alla de slag, så utan ditt sätt har de som tänker somrig, och inte skriver öppet, inte just denna din referens ... Därför behövs också dina tankar vara med just nu! Bra ämne och tankar som du med mycket bra resultat förmedlat!
2021-01-27

  den nakna poeten
jag tycker du har skrivit mycket vackert och romantiskt av det jag läst men det kanske är ide torka just nu bara så är det för mej med just nu men det kommer Angela våren är snart här och då kommer känslorna i gång igen bra skrivet
2021-01-24
  > Nästa text
< Föregående

angela Täubert fd Jansson
angela Täubert fd Jansson VIP