Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bortföra

Du för saknaden till munnen
som ett mörkt och bittert bröd
ett minne du vill doppa i mjölk
malört, mandragora

utanför fönstret bär kajorna sagor
tusenåriga legender
deras rop smakar höstlöv och rök
och ska aldrig nämna ditt namn




Fri vers av Grävling
Läst 313 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2021-01-23 12:40



Bookmark and Share


  Solweig Jansson VIP
Instämmer !
2021-01-26

  Kungskobran VIP
Fantastiskt bra, bokmärkes
2021-01-23
  > Nästa text
< Föregående

Grävling
Grävling