Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

nagellack och arvsmassa


Jag blir förälskad när du dansar i gryningen och är störd i rörelserna. Du är ingenstans, men hjärtat känns överallt. Det är märkligt att aldrig kunna sova innan berättelsen om oss avdramatiserats. Jag ber om ursäkt och går på café med dig.

Du dricker örtte, lägger fotografier på hög bredvid servetten och svartvita spådomar bygger teaterns ridå. Vi ska gör någonting annat innan andetagen fryser till is och kyssen dräper oss nedanför himlen. Det kanske är lite dimmigt då vi möts.

Jag och du flyr genom staden långt framför gatlyktornas verklighet, hundra meter tidigare än när vi låg bredvid varandra och älskade. Vi är andras krediter, men vi kommer stå på scenen, då du nedstörtar som älvan utan filosofi.

_____




Fri vers av Jag är fan större än Sartre VIP
Läst 358 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2021-01-23 16:17



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Härlig berättelse om kärlekens vedermödor
2021-01-23

  Lindalou
Du är fan större än Sartre.
2021-01-23
  > Nästa text
< Föregående

Jag är fan större än Sartre VIP