Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Regel 1

Allt ställs på sin spets
Allt spe du får utstå
Hämnd är ditt begär
Bekämpa eld med eld

Men ge dig tiden
Att landa och inse
Hat är inget svar
Ingenting att sträva efter

Du är bättre än så.




Fri vers (Fri form) av Nicke Pistol VIP
Läst 76 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-01-26 00:37



Bookmark and Share


  SatansSon VIP
försöker lära mig det.
2021-01-26
  > Nästa text
< Föregående

Nicke Pistol
Nicke Pistol VIP