Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Paleolit

Vart för mig livet nu?
Blodspåren i snön går i cirklar.

Min längtan höjer signalstyrkan.
Skydd.
Eld.
Rytmiska andetag i mörkret.

Närhetens nödtorft
hud och hudlöshet.

Mina paleolitiska instinkter
kurar i skuggorna.




Fri vers av Rafmagn VIP
Läst 145 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2021-01-28 17:07



Bookmark and Share


  Briza media
Gillar denna mycket!
2021-01-28

  Kungskobran VIP
Vi har samma instinkter nu som på stenåldern
2021-01-28
  > Nästa text
< Föregående

Rafmagn
Rafmagn VIP