Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Fåglar

Smygande
fotsulor
fotolinsen
mot dig
du pratar
med munnen
full av frön
tjattrar
på fågelspråk
varje morgon
blir du
serverad
frön
när du hör
mina steg
flyger
du
Iväg




Fri vers (Fri form) av Susen VIP
Läst 160 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2021-01-31 15:24



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
En härlig ögonblicksbild...
Jag älskar fåglar..
2023-03-14

  Solstrale VIP
En söt lite ordformler och en vacker bild där till!
2021-02-02

  Päronsplitt
Söt målning med passande söt text. Humorfylld text med allvar. Rätt superb!
2021-02-01

    Lena Staaf VIP
Fint fågelperspektiv!
2021-02-01

  Elinor Sörensson VIP
Svårfångad vän.
En härlig målning.
2021-01-31

  BenGust VIP
Fotografiskt fågelperspektiv ackompanjerat av tjusig målning.
2021-01-31

  SatansSon VIP
bra bild. riktigt proffsig! och bra dikt og!
2021-01-31

  SatansSon VIP
bra bild. riktigt proffsig! och bra dikt og!
2021-01-31

  Sparvögat VIP
Härligt tecknar du fåglarnas liv vid matbordet...
2021-01-31
  > Nästa text
< Föregående

Susen
Susen VIP