Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Andlig dikt

Hur tar du emot
den kärlek Jesus ger?

Gömmer du din vilja
Gömmer du din tro?
eller sprider du budskapet
som du borde?

Att våga tro
i denna mörka tid

Är det som bär mig




Fri vers av Helena Leijd
Läst 273 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2021-02-01 13:50



Bookmark and Share


  Niliboy
Hej, fint diktat! Läs gärna min dikt i samma ämne!
2021-02-01

  Solstrale VIP
Bra och relevant undran! Ljus!
2021-02-01

  Larz Gustafsson VIP
Zdravo!
Till vem ställs frågan?
2021-02-01
  > Nästa text
< Föregående

Helena Leijd
Helena Leijd