Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gömda tecken

Dolt i stenen
i bokstävernas viskningar
i de gömda tecknen
glimmar
gnistrar
försvunnen saknad
förfluten kärlek
tystnad
men förevigad.

Den döende dagens släpljus
avslöjar ojämnheter
osynligheter
ristade men glömda.

Sollågorna glödgar
det som var
väcker
till ett andra liv
ger orden ton
får stenen att andas minnen
vemod och ljus.




Fri vers av Rafmagn VIP
Läst 183 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2021-02-01 21:41



Bookmark and Share


  den nakna poeten
bra skrivet och formulerat jag tycker mycket om den här Bravo !!!
2021-02-03

  Jan Widströmer VIP
Så tänker jag mig den insiktsfullt drömmande arkeologens talan...
2021-02-02

  Lustverket VIP
"får stenen att andas minnen". Kan relatera. Stenen lyssnar och stenen talar, men långsamt.
2021-02-02

  Elinor Sörensson VIP
Gillar särskilt "Sollågorna
glödgar".
2021-02-02

  Briza media
Mycket fint!
2021-02-01

    ej medlem längre
Tänk att kunna läsa stenarnas budskap om gångna liv!
2021-02-01
  > Nästa text
< Föregående

Rafmagn
Rafmagn VIP