Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vitt

 

Leende läppar
snöstjärnor delar kroppsspår
ängelkram i vitt

naturen förlösande
barnasinnet släpper loss



 




Bunden vers (Tanka) av Susen VIP
Läst 153 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2021-02-03 07:26



Bookmark and Share


  Eva Langrath VIP
Härligt livfull vinterdikt
2021-02-03

  Anya VIP
Härlig vinterdikt i lekfull ton.
2021-02-03

  Elinor Sörensson VIP
"Ängelkram i vitt".
En lekfull snöängel och man
blir som barn på nytt.
Ljuvligt!
2021-02-03

  BenGust VIP
Våren är leendets land.
2021-02-03

    Lena Staaf VIP
Snöänglar väcker barnasinnet!
2021-02-03

  Sparvögat VIP
Fina ord i barnasinnets anda...
2021-02-03

  Larz Gustafsson VIP
Snart är det sommar.
2021-02-03
  > Nästa text
< Föregående

Susen
Susen VIP