Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I FABLERNAS VÄRLD!!!

Två böcker möts ute på stan:
- Men så smal Du blitt nu Roman...
Så snygg och så grann
vad har du gjort minsann?
- Skippat bilagan, du vet, hon: Ann!!!






Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 166 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2021-02-03 19:56



Bookmark and Share


    ADI Nehlin
Ha, ha
2021-02-04

  ULJO
Den var bra
2021-02-04

  Solstrale VIP
Ha ha den var kul...

Två kompisar möttes på gatan
Den ene sa till den andre
- du jag känner mig som en grönsak!
- men vad tur då jag är ju kock!
2021-02-03
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt