Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lätt.

När luften är lätt att andas
När lusten är fri
I allt du känner
Finns pur och sann harmoni.
När nuet ger dig mersmak
I sanning ren magi
När det stora finns i det lilla
Och det fina slår ut.
Som rosen sträcker sig stolt
Öppnar sitt vackra upp
Doften som berusar
Väcker åtrån att vilja våga.
Och tiden är nu inne
Dags att ge sig av
Spara det fina i ditt minne
Det som betytt allt.
Att resa
Är inte att lämna
Resan i sig
Är utvecklingen inombords.
I sinnet lever nyfikenheten
Att uppleva och upptäcka
Att våga vara liten
Att ha modet att omfamna framtiden.




Fri vers (Fri form) av Nicke Pistol VIP
Läst 108 gånger
Publicerad 2021-02-03 23:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nicke Pistol
Nicke Pistol VIP