Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Må fula fiskar simma med varandra


Rhône eller Don, det kvittar, så länge han simmar med malar

stilla flyter Don

sätt dig på stranden, vänta

tsaren till malen




Bunden vers av Horace
Läst 178 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-02-04 07:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Horace
Horace