Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ord ja, handling behövs...

OM Sweden och Gud var utan dessa...
Hade ju ingen sen hjälpts, med en mässa...
Dessa änglar små
som ständigt jobbar på
LYFTER OSS OM INGEN UTAN ATT PRESSA!!!





Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 169 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2021-02-04 12:42



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Skickligt och stort patos i din ordväxling där kursen står högt!
2021-02-04
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt