Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

VALENTIN

Behöver ingen egen dag
för att följa hjärtats lag.
Ingen ros som ett bevis
på våra själars paradis.

Berätta att jag älskar dig
för det syns ändå på mig.
I morgon precis som igår
varje dag mitt hjärta slår.

Mer robust för varje dag,
hoppar det av välbehag.
Kärleken är mycket mer
än blott det som ögat ser.

Talar med sitt egna språk
följer enbart hjärtats stråk.
Inga ord kan den förklara
känslan i det uppenbara.

Att finna en förlorad del,
så att man till slut blir hel.
Varenda dag är speciell,
denna blott kommersiell.

Kärleken kan aldrig köpas
bara ifrån hjärtat stöpas.
Den är av en särskilt sort,
skapad för att givas bort.

I din närhet blir jag varm.
Det känns inuti min barm,
varje gång du på mig ser.
Tack för kärleken du ger.

Behöver ingen Valentin
så länge du vill vara min.
Ska älska dig i lust och nöd.
Ett löfte bortom liv och död.




Bunden vers (Rim) av Camilla Heinonen VIP
Läst 82 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-02-04 16:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Camilla Heinonen
Camilla Heinonen VIP