Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ollonens förråd



Den lille ekorren
med yvig svans i

ystra hopp vet vart
de finns någonstans

Alldeles utanför byn
Farligheten mellan

solglimtar och isig
skare och en snö
-studsande hare






Fri vers av Sefarge VIP
Läst 102 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2021-02-04 16:37



Bookmark and Share


  Staffan Nilsson

Det är helt klart för tidigt att tulla på ollonförrådet.
Olloninnehållet får inte slumpas!

2021-02-04

    Lena Staaf VIP
Ekorrens farliga liv. Rart skrivet!
2021-02-04
  > Nästa text
< Föregående

Sefarge VIP