Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rena rama turen

- Är du uppe nu och går va´...
- Drabbad av ett flax syndrom ida´!
Sjukdom dalat nu...
- Flax syndrom vad menas du...
- Tur, för ontet, försvann delvis ja...





Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 154 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-02-08 10:38



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Ja då kan man säga du hade flax! Gratis flaxdags! :)
2021-02-09
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt