Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

till D som vet

lätet




Han lurar mig

 

till att säga

 

                          nu

 

hela tiden

 

 

 

 




Övriga genrer av Helene Månsson
Läst 404 gånger
Publicerad 2006-07-20 13:59



Bookmark and Share


    liv-mm
Hmm.. undrar vem som lurar vem..
tror han att han lurar dej, så har nog du lurat honom..
Ni är ju bara för goa.. dansar lätt röven av oss :)
Skulle ge vad som helst för ett litet ett, hur lurar man dej då då?
Nej inte då, n u - alltså?
Den gubben gick inte nähä..
Gillar din kursiva nu..
///L*
2006-07-25

  DanSan
*******************

Kan det vara koltrasten?

Men även Grönfinken

har det lätet!?

Annars en av mina favoriter

är Gulsparven som förmedlar

ödes symphonien så skönt!!!

Eller Rödbenan med sitt djupa

Djuee djuee djuee


MVH Dan


*
2006-07-20
  > Nästa text
< Föregående

Helene Månsson
Helene Månsson

Mina favoriter
min mamma