Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Pirr, knarr och puls

det knarrar i snön, försöker smyga
det pirrar i mig, försöker ignorera
det pulserar inombords, försöker dölja

jag är oberörd, sofistikerad, påläst och kall
jag är vild, oberäknelig, passionerad och varm




Fri vers (Fri form) av Väsensskild
Läst 85 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-02-08 18:27



Bookmark and Share


  Horace
Skön sund energi
Livlighet och överflöd
Kontroll och fortsatt strid
I stormens öga stiltje, lugn

Frihet och lust är att vara kvinna
2021-02-08
  > Nästa text
< Föregående

Väsensskild
Väsensskild