Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


om ödets lott


Livets lotteri

Vem är det som bestämmer

i livets lotteri

som vet hur lång din tid här

på jorden får förbli

 

Vem är det som bestämmer

att nu är tiden slut

fast allt du bara önskar

är ännu en minut

 

Vem är det som har makten

och styr vårt livs roulett

som låter vissa våndas

och andra få det lätt

 

Tänk om jag kunde skänka

vadhelst ditt hjärta vill

få makt i mina händer

att ge dig en stund till

©JessicaOlsson2020

(Utdrag ur diktsamlingen ”Ord för varje stund”, Viberg förlag 2020)

Besök gärna Jessicas Dikter




Bunden vers (Rim) av Jessica Olsson VIP
Läst 448 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-02-08 20:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jessica Olsson
Jessica Olsson VIP