Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ur Medan du ännu sover stiger jag upp förälskad


Mångfalden i min vänstra sida: 2

Föder fram världen i kraft av sitt kön
Halvan är sanning i kärlek tagen
Alltid utgiven i rörelse älskad
Mättar saknad med hopp




Fri vers av Horace
Läst 102 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2021-02-09 07:32



Bookmark and Share


  aol
Så ser det ut
2021-02-10

  Väsensskild
Många sanningar
2021-02-09
  > Nästa text
< Föregående

Horace
Horace