Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en natt just före sömnen


frusen

hon huttrar
blå tårna
tomma spisen
hon glömmer
vinterns dvala
isens täcke
frusna hjärtat
hon huttrar




Fri vers av sompio
Läst 311 gånger
Publicerad 2006-07-20 15:02



Bookmark and Share


  Agnes
Sinnligt! (skönt att Albert funnit dig redan... annars hade jag tipsat honom)
2006-07-26

  Albert
tjusigt
2006-07-20
  > Nästa text
< Föregående

sompio
sompio