Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag har blivit hjärtmedlem. Nu är det arkivtömning. Här: ett hatbrev.


Att du finns

Jag ska hälsa dig
långt bort
till helveteshålor
och mörker och djup
fanskap och djävlar
till sylvasst och blankt!

att du finns:
ger mig kalla kårar




Fri vers (Fri form) av minblekakind VIP
Läst 97 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-02-11 18:56



Bookmark and Share


  SatansSon VIP
bra att du är hjärtmedlem. då kommer du med. jag älskar dina texter.
2021-02-12
  > Nästa text
< Föregående

minblekakind
minblekakind VIP