Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bokstavsdikt


V

Jag sitter på verandan
ute på vischan
Tittar på vyn med vete och korn
Helt värnlös inför vildblomster
som blåklint och vallmo
Hästens galopp på vallen
och verkligheten är komplett
Bara det ,jag går så lätt vilse
i vardagsbestyr
Vedervärdigt att
visioner försvinner




Fri vers av Ebbapunkt
Läst 262 gånger
Publicerad 2006-07-20 16:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ebbapunkt