Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inristat

Sådde
en doft
av kärleksblommor
framför dina fotsulor
gav dig mitt hjärta
och hela min
själs innehåll
du lade din ena hand
mot mitt ryggslut
den andra i min hand
våra läppar
fann varandra
inristat i hjärtat står
våra namn 




Fri vers (Fri form) av Susen VIP
Läst 138 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2021-02-13 08:17



Bookmark and Share


    carinamnm
Mycket vackert!
2021-02-15

  Elinor Sörensson VIP
Fint om innerlig kärlek.
2021-02-13

  Kajan VIP
Mjuk, som en varsam inledning till dans.
2021-02-13

    Lena Staaf VIP
Vacker kärleksdikt!
2021-02-13

  Sparvögat VIP
Vackra ord till en älskads famn...
2021-02-13
  > Nästa text
< Föregående

Susen
Susen VIP