Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När Livet får Bestämma

På bar kvist knoppas den vart år,
med budskap om att det är vår.
Magnolian här hemma.
Dess blommor doftar underbart
som färgsprakande sätter fart
när livet får bestämma.

Efter snödroppar har slagit ut,
med all kraft vid vinterns slut.
Ingenting dem skrämma!
De vet att värmen kommer snart,
ty ljuset gör att allt blir klart
när livet får bestämma.




Bunden vers (Rim) av Camilla Heinonen VIP
Läst 100 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-02-13 21:31



Bookmark and Share


  Maria Sundelius
Väcker längtan till våren. Fint!
2021-02-14
  > Nästa text
< Föregående

Camilla Heinonen
Camilla Heinonen VIP