Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ulv i fårakläder

Du är ingen asket
hur du än låtsas

du är inget helgon
hur du än förklär dig

du besitter inte modet
att fria mig från oskuld

du är bara en nagel
i ditt eget öga




Skapa | Skriva av minblekakind VIP
Läst 137 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2021-02-16 08:59



Bookmark and Share


  SatansSon VIP
bra metafortext. lite klassiska liknelser. men de håller ju,
2021-02-16
  > Nästa text
< Föregående

minblekakind
minblekakind VIP